WordPress support

Ondersteuning door echte WordPress professionals

Deskundig

Ons team is gespecialiseerd in WordPress, daardoor kunnen we werkzaamheden effectiever en efficiënter aanpakken. We kennen het systeem door en door én blijven ook op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Optimalisatie

Wij kunnen je website optimaliseren, met een snellere website verklein je de kans dat bezoekers afhaken. Dat heeft niet alleen invloed op de conversie van je website maar ook op je positie in Google.

Breed inzetbaar

Je kunt ons inzetten voor het aanbrengen van wijzigingen, instellen of ontwikkelen van nieuwe functies, het uitvoeren van updates, maken van (re)designs, ux verbeteringen en nog veel meer!

Spoedservice

Hoewel onze normale service al snel is, zijn er soms zaken waarbij je niet kunt wachten. Je kunt daarom gebruiken maken van onze spoedservice bij bijvoorbeeld hacks en fatale errors.

Instap

Uren apart kopen

Kleine klusjes

€ 70,-

Starter

10 uur

Regelmatig klussen

€ 650,-

Pro

20 uur

De grootgebruiker

€ 1200,-

De ingekochte uren hebben geen houdbaarheidsdatum. Werkzaamheden worden in overleg gepland en worden afgeschreven in eenheden van hele uren.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Boost je business

Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich niet bezig hoeven te houden met zaken waar ze zich niet bezig mee willen houden.
Wij focussen ons op je website, zodat jij je kan focussen op je onderneming.

WordPress Hosting

Met onze razendsnelle hosting zorg je ervoor dat je website sneller dan ooit is. Wij maken alleen gebruik van servers ingericht en geoptimaliseerd voor WordPress. Onze hosting is daardoor sneller, stabieler en veiliger.

WordPress Onderhoud

Met WordPress onderhoud zorgen wij ervoor dat je website goed blijft draaien. Wij voeren updates uit, schonen de database op, verwijderen spam en zorgen voor beveiliging.

We ❤️  WordPress

In 2014 zijn wij opgestapt op WordPress, hét open source cms waar inmiddels meer 35% procent van alle websites op draaien!

Doordat WordPress open source is worden er continue nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en blijft het continu in ontwikkeling.

Door de vele mogelijkheden en aanpasbaarheid is het geschikt voor ieder soort website.

Meer weten over ons? Klik hier!