WordPress onderhoud

Snellere, stabielere en veiligere websites

Updates

Wij zorgen ervoor dat je website helemaal up-to-date blijft met periodieke updates aan je WordPress en plugins. Updates zijn niet alleen belangrijk voor je performance maar ook voor de beveiliging van je website.

Security

De beveiliging van jouw website is onze prioriteit. Naast het up-to-date houden van WordPress en je plugins scannen we je website op malware en spam. Ook zorgen we voor bescherming tegen hackers en voorzien we je website van een geavanceerde firewall.

Back-ups

Door het maken van regelmatige backups zorgen we ervoor dat je gegevens en je website veilig opgeslagen worden. Met een paar klikken kunnen we je website weer terughalen en kun je verder waar je gebleven bent.

Goed geregeld

Wij zorgen dat alles goed geregeld is. En ons gedreven team staat klaar voor je voor al je vragen. Het is onze missie om jouw onderneming te ondersteunen en te helpen laten groeien.

Lite

Maandelijkse back-ups

Maandelijks updates verwerken (WordPress en plugins)

Database optimalisatie

Spam verwijderen

Malware scan

Geavanceerde firewall

Realtime beveiling

€ 20,- p/m

Starter

Wekelijkse back-ups

Wekelijks updates verwerken (WordPress en plugins)

Wekelijkse database optimalisatie

Wekelijks spam verwijderen

Wekelijkse malware scans

Geavanceerde firewall

Realtime beveiling

€ 40,- p/m

Pro

Dagelijkse back-ups

Dagelijks updates verwerken (WordPress en plugins)

Dagelijkse database optimalisatie

Dagelijks spam verwijderen

Dagelijkse malware scans

Realtime beveiling

Geavanceerde firewall

€ 65,- p/m

WordPress onderhoudsabonnement worden per kwartaal gefactureerd. Het abonnement is ook per kwartaal opzegbaar, wij werken niet met jaarcontracten! Zo zit je nergens aan vast. Heb je meerdere sites of wil je hosting combineren, neem dan contact op voor een pakket op maat!

Boost je business

Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich niet bezig hoeven te houden met zaken waar ze zich niet bezig mee willen houden.
Wij focussen ons op je website, zodat jij je kan focussen op je onderneming.

WordPress Hosting

Met onze razendsnelle hosting zorg je ervoor dat je website sneller dan ooit is. Wij maken alleen gebruik van servers ingericht en geoptimaliseerd voor WordPress. Onze hosting is daardoor sneller, stabieler en veiliger.

WordPress Support

Voor alle werkzaamheden omtrent je WordPress site kun je terecht bij onze support. Voor kleine zaken losse uren inzetten, bij periodiek support of grotere projecten kun je een “strippenkaart” met korting aanschaffen.

We ❤️  WordPress

In 2014 zijn wij opgestapt op WordPress, hét open source cms waar inmiddels meer 35% procent van alle websites op draaien!

Doordat WordPress open source is worden er continue nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en blijft het continu in ontwikkeling.

Door de vele mogelijkheden en aanpasbaarheid is het geschikt voor ieder soort website.

Meer weten over ons? Klik hier!