WordPress hosting

Sneller, stabieler en veiliger voor je website

Ongekend snel

Wij maken gebruik van speciale servers met krachtige next-gen SDD’s. Alles is bij ons ingericht én geoptimaliseerd voor WordPress en alleen WordPress. Hierdoor is je website sneller, stabieler en veiliger.

Onbeperkt dataverkeer

Op alle onze pakketten geldt onbeperkt dataverkeer. Zo weet je zeker dat alles blijft draaien, ook bij een onverwachte groei aan bezoekers op je website.

Hands-on managed

Wij zorgen dat alles goed geregeld is. En ons gedreven team staat klaar voor je voor al je vragen. Het is onze missie om jouw onderneming te ondersteunen en te helpen laten groeien.

Wij doen de verhuizing

Kies je voor onze razendsnelle hosting, gedreven support en persoonlijke service? Dan regelen wij geheel kosteloos de verhuizing van je website voor je!

Shared Hosting

v.a. €35,- p/m

5GB data opslag

Shared server

Varnish caching

5 php workers (5x 256 PHP memory)

Gratis SSL certificaat

SSD opslag

High performance

Onbeperkt aantal bezoekers

VPS Hosting

v.a. €80,- p/m

10GB data opslag

Eigen VPS

Varnish caching

5 php workers (5x 256 PHP memory)

Gratis SSL certificaat

VPS SSD opslag

Ultra performance

Onbeperkt aantal bezoekers

Samenstellen?

Op zoek naar hosting en een onderhoudspakket? Combineer ze en krijg korting! Klik hieronder om je pakket samen te stellen en aan te vragen. Je ontvangt van ons een persoonlijk aanbod.

Op maat?

Heb je een groter pakket nodig of ben je opzoek naar een ander (hosting) oplossing? Neem dan contact met ons op voor een pakket op maat!

Boost je business

Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich niet bezig hoeven te houden met zaken waar ze zich niet bezig mee willen houden.
Wij focussen ons op je website, zodat jij je kan focussen op je onderneming.

WordPress Onderhoud

Met WordPress onderhoud zorgen wij ervoor dat je website goed blijft draaien. Wij voeren updates uit, schonen de database op, verwijderen spam en zorgen voor beveiliging.

WordPress Support

Voor alle werkzaamheden omtrent je WordPress site kun je terecht bij onze support. Voor kleine zaken losse uren inzetten, bij periodiek support of grotere projecten kun je een “strippenkaart” met korting aanschaffen.

We ❤️  WordPress

In 2014 zijn wij overgestapt op WordPress, hét open source CMS waar inmiddels meer 35% procent van alle websites op draaien!

Doordat WordPress open source is worden er continue nieuwe functionaliteiten ontwikkeld en blijft het continu in ontwikkeling.

Door de vele mogelijkheden en aanpasbaarheid is het geschikt voor ieder soort website.

Meer weten over ons? Klik hier!